Søndag den 21. oktober 2018 kl. 15.00

Duo Ventus

Den ny sæson i Måløv Musikforening bliver skudt i gang med duoen Ventus, som består af fløjtenisten Michala Hansen og klarinettisten Louise Anine Henriksen. De har modtaget undervisning af hhv. fløjtenisten Ulla Miilmann og klarinettisten Jørgen Misser Jensen.

I november 2017 vandt de 2. prisen i P2’s Kammermusikkonkurrence. I vindergruppen var de det eneste danske ensemble, og her i 2018 har de vundet 3. prisen i den internationale konkurrence ”The 3rd Rising Stars Grand Prix 2018” i Berlin. I denne forbindelse blev duoen inviteret til at spille prisvinderkoncert samme sted i juni i år.

Desuden har ensemblet vundet priser i Italien og på kort tid placeret sig centralt i det danske musikalske vækstlag som en af årets mest omtalte kammermusikensembler, der virkelig formår at komme ud over rampen.

Programmet i Måløv vil bestå af musik af bl.a. Mozart, Jolivet, Robert Muczynski og Villa Lobos. Desuden skal vi høre den danske komponist Jan Hansens ”Nordic Wind”, som er variationer over nordiske folkemelodier.